Bryn Byggklima AS valgte Procano

3. desember 2020

Om Bryn Byggklima AS

Bryn Byggklima AS er ledende i Norge på installasjon og service på klimaanlegg i yrkesbygg. I tillegg er de fremst på spesialfeltet renluftsteknikk for blant annet operasjonsstuer og kjemilaber. Det er et selveid selskap i vekst med 7 avdelinger i Norge.

“I Bryn Byggklima har vi valgt å ha hovedfokus på det vi kan best, og derfor har vi satt bort IT-tjenester til profesjonelle. I hard konkurranse har vi fokus på å hele tiden forbedre våre forretningsprosesser og vi skjønner at teknologi kan gi oss et viktig fortrinn. Derfor har vi investert i et skalerbart og solid teknisk fundament hos Procano.”

Øyvind Bryn

Leder for teknologi og utvikling


Procano fremstår som en fullverdig IT-avdeling

Bryn Byggklima har valgt å sentrere systemporteføljen på Microsoft 365-plattformen sin, men har også applikasjoner i vårt datasenter. For å ivareta tyngden på virksomhetskritiske systemer er Hybrid Cloud en løsning som passer Bryn Byggklima godt.

Procano har vist at de klarer å tilegne seg kunnskap om organisasjonen, systemene og rutinene våre som er i stadig endring og Bryn Byggklimas systemansvarlige har direkte kontakt med nøkkelpersoner i Procano. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og at Procanos kundeteam raskt og effektivt gir alle våre ansatte god hjelp til stort og smått.

 – Leder for teknologi og utvikling, Bryn Byggklima

Fra 2014 og frem til i dag har vi sammen med sentrale personer i Bryn Byggklima gjennomført faste oppfølgingsmøter, og Procano fremstår i dag som deres fullverdige IT-avdeling 

Hva gjør vi?

Referanser

Nyheter

Om oss