Møt Carl Henrik, vår nye sales executive

25. november 2021

Carl Henrik Dubois ville tilbake til IT-bransjen etter en periode i fiskebransjen. Da han ble bedre kjent med Procano skjønte han at de jobbet aktivt for integritet, samarbeid og kundeorientering – hvilket gjorde Procano mer attraktiv som arbeidsgiver for han.


Vårt nyeste tilskudd, Carl Henrik, er klar for å innta rollen som sales executive, og vi gleder oss til å se han ta i bruk sitt salgstalent i IT-bransjen.

Skal øke kundemassen til Procano

Carl Henrik skal jobbe for å øke kundemassen til Procano, noe vi har god tro på ettersom at han kan vise til 10 år med salgserfaring. Tidligere har han blant annet jobbet for Crayon. 

“Etter å ha blitt kjent med Procano, personene bak selskapet og hvilke verdier som representeres, skal det bli en smal sak å jobbe med å spre budskapet til Procano,” forteller Carl Henrik entusiastisk.

Les om hvordan vi kan effektivisere arbeidsdagen med Microsoft 365. 

Stort engasjement for teknologi

Etter flere år på baken forteller han at han trives best med å kunne simplifisere kompleksitet for kunder. Han blir motivert av å gjøre en forskjell for kunder og samarbeid med gode kollegaer.

Også etter arbeidstid engasjerer Carl Henrik seg for teknologi.

“Det vi så på som sci-fi for bare noen år siden er allerede realiteter,” sier han.

Videre forteller Carl Henrik at han også verdsetter det tradisjonelle, og interesserer seg for gårdslivet. Han fascineres av konservering av mat, jakt, dyrking og dyrehold, og ønsker å utvikle seg mer på dette området.

“Sikkerhet kommer til å bli en hetere potet”

Avslutningsvis spurte vi Carl Henrik hvilke trender han tror vi kommer til å se i IT-bransjen de neste årene og hvordan Procano kan møte disse. Svaret hans kom raskt:

“Jeg tror det vil bli mer og mer automasjon og kunstig intelligens (AI). Sikkerhet kommer også til å bli en hetere potet. Ellers tror jeg kunstig virkelighet (VR) kommer til å bli mer aktuelt i næringslivet og livet ellers, og ikke bare i spillverdenen. Det å være tidlig ute og forstå samt rådgi kundene på disse områdene tror jeg er cluet.”

Er du interessert i våre tjenester? Ta kontakt med Carl Henrik på carl.henrik.dubois@procano.com

{{cta('b0134dac-a4d8-49cd-856f-bcdc6f056297')}}

Hva gjør vi?

Referanser

Nyheter

Om oss