Procano valgt for nyskapning av Innovasjon Norge, Forskningsrådet..

13. november 2019

Bakgrunn 

Procanos innovasjonsprosjekter trekkes fram for nyskapende metoder og innfallsvinkler. Innovasjon Norge, Forskningsrådet og DOGA vurderte i alt 79 søkere til innovasjonsmidler. Procano kom blant vinnerne.


IT-brukerstøtte kan være en frustrerende opplevelse både for de som trenger hjelp og de som gir den. Dette skyldes gjerne at partene har forskjellig kompetanse og referansegrunnlag. Procano ønsker å designe den ultimate brukeropplevelsen for it-brukerstøtte, og har hentet inn designbyrået Work AS for å lede en designdrevet innovasjonsprosess som skal tette gapet mellom it-konsulentene og den jevne IT-bruker. Juryen mener prosjektets metoder og innfallsvinkler er nyskapende – ikke minst innenfor den tjenesteytende IT-bransjen, heter det i en pressemelding fra DOGA. Prosjektet til Procano får tilslag på om lag 0,4 MNOK i støtte til prosjektet.

For 10. gang deler Design og arkitektur Norge (DOGA) ut midler gjennom Designdrevet innovasjonsprogram (DIP). En jury bestående av fagpersoner fra DOGA, Innovasjon Norge og Forskningsrådet har valgt ut det de mener er de 18 beste prosjektene. Procano er blant de prosjektene som skal dele på de 8,5 millionene fra DIP, melder Computerworld.

 

Hva gjør vi?

Referanser

Nyheter

Om oss