kontorlokale
kontorlokale
kontorlokale

26. mars 2022

Procano og Netsecurity går sammen

Procano har igjennom flere år levert markedsledende sikkerhetsløsninger til SMB i samarbeid med internasjonale partnere. Vi har igjennom denne perioden sett et økende ønske om lokal tilstedeværelse og arbeidskraft, og vi følte det da helt naturlig å gå til det vi anser som Norges ledende IT Sikkerhetsmiljø i Netsecurity.  

Netsecurity er en av de to første leverandørene som ble sertifiserte av Nasjonale Sikkerhets Myndigheter og har lokal IRT-tilstedeværelse i alle Norges største byer. Selskapet ble etablert i 2009, og har siden oppstart levert tjenester og løsninger som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett.

Procano innlemmer Netsecurity som en fullt integrert leverandør

– Netsecurity har fått flere oppgaver fra Procano igjennom de siste årene og har levert disse langt over forventning. Vi gleder oss til å utvide samarbeidet fra ad-hoc til fullt strategisk partnerskap om å levere Enterprise sikkerhet til SMB markedet, forteller Jørgen Berg, administrerende direktør i Procano.

Procano innlemmer Netsecurity som en fullt integrert leverandør i sin unike standardpakketering av sikkerhet for bruker og endepunkt.

Samarbeidet har allerede tatt form og det er initiert flere sikkerhetsprosjekter for store og små kunder.

– Vi er stolte over at Procano har valgt Netsecurity som eksklusiv strategisk partner til å levere cybersikkerhetstjenester til deres kunder. Vi erfarer at et utfordrende trusselbilde i kontinuerlige endring gjør kundene mer bevisst på sine valgt innen IT-sikkerhet, hvor nasjonale leverandører som Netsecurity og Procano foretrekkes fremfor internasjonale aktører. Netsecurity har etablert en partnersatsing for å kunne nå SMB markedet med IT-sikkerhetstjenester som vanligvis kun er tilgjengelig for større kunder. Vi gleder oss til et langsiktig samarbeid med Procano som bidrar til økt fokus og bedre IT-sikkerhet for deres kunder, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity

Sammen vil vi kunne levere til deg som kunde eksepsjonell IT-sikkerhet. Vi hjelper deg med en tryggere arbeidshverdag.  Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter