Dreamwork anbefaler Procano som IT-leverandør

Dreamwork satser stort på ny teknologi og digitale kanaler for å finne de beste kandidatene for sine kunder, det gjør dem avhengig av at IT-tjenestene deres fungerer plettfritt til en hver tid.

Dreamwork er et rekrutterings- og bemanningsbyrå med kommersielle stillinger som spesialfelt. Det viktigste for Dreamwork er å hjelpe bedrifter med å finne drømmekandidaten, og arbeidssøkere drømmejobben.


Høy sikkerhet er viktig for Dreamwork

Rekrutteringsbyrået bruker ny teknologi og digitale kanaler når de leter etter de beste kandidatene for deres kunder, derfor er det ekstra viktig at IT-tjenestene deres fungerer som det skal til enhver tid.

– Om noe plutselig ikke fungerer vet vi at Procano er raske til å fikse det, og de strekker seg langt for å få ting i orden. De ansatte hos Procano har med seg hodet og hjertet i det de gjør, og de får oss til å føle at de er like interessert i at våre IT-systemer skal fungere som vi er, forteller Enya Ose Kvalsund, digital marketer i Dreamwork.

Siden Dreamwork er opptatt av teknologi og digitale løsninger har vi satt opp tjenester fra Microsoft, som både skal effektivisere arbeidshverdagen deres og gi dem mulighet til å jobbe fra hvor som helst på en sikker måte. Vi leverer også full IT-sikkerhet til Dreamwork. Rekrutteringsbyrået må lagre en del sensitiv persondata om både bedrifter og arbeidstakere, derfor er Dreamwork veldig opptatt av at de har den høyeste sikkerheten.


“Procano løser saker raskt”

– Vi syns også det var veldig fint at da vi hadde problemer med noen konferansetelefoner og teknisk anlegg på våre møterom, rykket Procano ut til kontorene våre og ordnet opp. Ikke bare ordnet Procano det, men de ryddet også opp i vårt tekniske anlegg, som ikke hadde vært i orden siden vi flyttet inn i lokalene for to år siden, sier Kvalsund med et smil, før hun fortsetter:

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Procano, og har anbefalt de videre til andre bedrifter.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med deres IT-tjenester? Kontakt oss for å avtale et møte.

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter