9. desember 2020

Digital hygiene: To enkle grep til et sikkert hjemmekontor

Vet du hvordan bedriften din har sikret seg mot dataangrep når de ansatte er på farten eller har hjemmekontor?

Når de ansatte jobber utenfor kontorets fire vegger er bedriftens data mer sårbar for hacking, virus og datainnbrudd; Hva skjer hvis PC-en blir stjålet, hotellnettverket blir hacket eller samboeren får virus som smitter andre datamaskiner i hjemmet? Den digitale hygienen sikrer bedriften på samme måte som håndhygienen beskytter helsa vår!


Rammes like ofte av datainnbrudd

Små og mellomstore bedrifter rammes like ofte av datainnbrudd som de største selskapene, og konsekvensene kan være like alvorlige for bedriften, kundene og de ansatte – uansett størrelse. Til tross for dette har datasikkerhet ofte hatt en høyere prioritet hos de store selskapene. De vanligste årsakene til dette er misforståelsen om at IT-sikkerhet krever store gjennomføringsprosjekter, og at dette er komplisert og dyrt.
Vi i Procano leverer verdensledende tjenester innen IT-sikkerhetsteknologi som gir mindre selskaper den tryggheten de trenger når de ansatte jobber utenfor kontoret. Tjenestene komplementeres av våre drevne sikkerhetskonsulenter og partnere, som kontinuerlig overvåker og håndterer hendelser.
Dette er våre to beste tips for å sikre bedriften din fra hjemmekontoret:

1. Innfør totrinnsbekreftelse for innlogging på Microsoft-kontoer

Totrinnsbekreftelse (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging. Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du har (en kode på telefon).

Fra og med februar 2020 er de fleste av våre kunder allerede lisensiert til å ta i bruk totrinnsbekreftelse for innlogging på Microsoft-kontoene sine. Dette er en ekstra sikkerhetstjeneste, og den koster ikke noe ekstra for bedriften.

For å aktivere en totrinnsbekreftelse for innlogging av Microsoft-kontoene til brukerne må vi konfigurere deres Microsoft-miljø.

2. Oppgrader til PRO PC Sikkerhet Premium

PRO PC Sikkerhet Premium gir den beste sikkerheten som er tilgjengelig på markedet i dag. Med denne omfattende sikkerhetspakken dekker Procano fem lag med sikkerhet; Identitet, Passord, PC, Nettleser og Data.

Vårt sikkerhetssenter overvåker og beskytter alle PCer dekket av PRO PC Sikkerhet Premium 24/7-365. Teamet består av over 90 sikkerhetssertifiserte teknikere og avverger daglig tusenvis av angrep. Skulle derimot uhellet være ute, dekkes det eventuelle løsepengekravet med inntil 1 million dollar i ransomware garanti.

Oppgraderingen koster kun 100,- per måned og tilgjengeliggjøres umiddelbart i din PRO PC Basic klient.

Sluttbrukeren må vise nettvett

Alle ansatte og bedrifter må vise nettvett, men det er ikke nok med dagens komplekse trusselbilde. Det største ansvaret for en trygg IT-sikring ligger hos arbeidsgiver for å få på plass interne rutiner og gode digitale løsninger som fremtvinger økt datasikkerhet.

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter