kafe arbeid
kafe arbeid
kafe arbeid

15. mars 2022

Microsoft introduserer Microsoft Defender for Business

Vi har flere ganger snakket om viktigheten av høy og god sikkerhet, og fremdeles er dette et viktig tema. Nå har Microsoft lansert en ny sikkerhetsløsning for små og mellomstore bedrifter som kan være med å beskytte enda bedre.

1.mars startet Microsoft utrullingen av Microsoft Defender for Business. Denne er spesialbygd for små og mellomstore bedrifter, med hensikt om å beskytte mot sikkerhetstrusler i markedet. Microsoft har plukket det beste fra øverste hylle for å kunne være en god løsning for endepunktsikkerhet, og samtidig være kostnadseffektiv og enkel å bruke.


Integrer Microsoft Defender for Business i enhetene dine

Det er ingen tvil om at Microsoft engasjerer seg for sikkerhet og ønsker å styrke kundene sine på dette området. Derfor har de nå laget en sikkerhetsløsning som skal være kostnadseffektiv for små og mellomstore bedrifter.

Defender for Business bringer kraftige sikkerhetsfunksjoner fra Microsoft sin bransjeledende Microsoft Defender for Endpoint, og optimaliserer disse funksjonene så IT-administratorer enkelt kan støtte opp de ansatte i bedrifter. Løsningen vil rett og slett overvåke endepunkter i bedriften din, som datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner, osv.,  analysere filer og programmer, og rapportere alle trusler som blir funnet. Det skal ikke være nødvendig med noen spesialistkunnskap, derfor er tjenesten bygd opp med strømlinjeformede brukeropplevelser som veileder deg, gir anbefalinger og innsikt i sikkerheten. 

mdb-offering-overview

Foto:Microsoft

Videre tilbyr Defender for Business konfigurasjon med veiledning og standard sikkerhetspolicyer, som er utviklet for å beskytte organisasjonens enheter fra dag én.


Husk å benytte sikkerhetsavdelingen

For å gjøre det enda enklere for bedrifter å komme i gang med Microsoft defender for business, har de utformet tjenesten slik at du kan integrere den med ditt IT-miljø – enten du bruker Microsoft Cloud eller løsninger fra andre leverandører enn Microsoft.

Før dere aktiverer Microsoft Defender for Business er det viktig at dere har et Security Operation Center (SOC) som kan monitorere løsningen. En SOC fokuserer på trusselovervåking og kvalifisering av hendelser. 

Les mer om Microsoft Defender for Business her.

For mer informasjon om slike løsninger kan du booke tid under. 

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter