10. november 2021

Øk produktiviteten med Microsoft 365 og Teams

Den digitale utviklingen har gjort at bedrifter har måtte tenke nytt i måten de jobber på. Gode verktøy er derfor svært viktig for å kunne jobbe mer fleksibelt enn før. Microsoft 365 samler det viktigste en trenger for å jobbe effektivt, sikkert og mobilt i skyen.

Siden starten av industrialiseringen har ansatte i Norge for det meste forholdt seg til en forutsigbar arbeidsrytme. Arbeidsdagen har startet klokken åtte, sluttet klokken fire, og ofte har reiseveien innebært pendling. På grunn av pandemien som inntraff i 2020 har denne måten å jobbe på blitt snudd på hodet. Microsoft omtaler plattformen Microsoft 365 i dag som verdens produktivitetssky, med tjenester som setter individet i fokus og gjør avansert kunstig intelligens tilgjengelig for alle.


En ny måte å jobbe på

I mange år har e-post vært det dominerende verktøyet for bedriftskommunikasjon. Lenge har verktøyet fungert bra, men med digitaliseringen og mer komplekse oppgaver i virksomheter har behovet for bedre samarbeidsverktøy vært nødvendig. Ettersom e-postkommunikasjon med mer enn to personer har en tendens til å bli kaotisk og uoversiktlig, har behovet for et verktøy som er bedre tilpasset den moderne arbeidsmetoden vært helt nødvendig. Dermed skapte Microsoft plattformen Teams. Samhandlingsverktøyet har skutt fart de siste årene og har i dag rundt 13 millioner daglige brukere av plattformen.

En stor fordel med Teams, sammenlignet med andre kommunikasjonsplattformer basert på chat, er hvordan integrasjonen med Microsoft 365 gjør det mulig å dele dokumenter helt sømløst og uten at du må forlate den pågående samtalen.

Etter å ha sittet lenge på hjemmekontor har vi blitt vant til å sitte konsentrert med en oppgave og komme inn i en god flyt. En enkel metode for å hjelpe folk til å beholde flyten er å sørge for at de har god opplæring i verktøy som Microsoft Teams, og tar i bruk funksjoner som «ikke forstyrr». Ta kontroll over arbeidsdagen og bruk tiden produktivt på arbeidet som trenger fokus.

Les våre beste tips til hvordan du kan holde gode møter i Teams. 


Jobb tettere på avstand

Selv om du sitter i Oslo og eksperten for et prosjekt du skal jobbe med sitter i Trondheim, er avstanden kort med Microsoft 365. Dere kan sette opp gruppeprosjekter med Microsoft Planner, opprette personlige oppgaver og gjøremål med Microsoft To-Do eller bruke Microsoft Lister til å tilpasse delte prosjektplaner og oppgavelister. Alle disse programmene er å finne i Teams, slik at dere kan se gjennom filer, presentasjoner og planer sammen i et videomøte eller en kanal i Teams.


Øk produktiviteten når du velger Microsoft

Oppsummert vil vi anbefale Microsoft 365 for din bedrift. Bedriften din får tilgang til kjente Office-programmer, alt lagres i skyen, du kan effektivt samhandle på tvers av bedriften og arbeidet ditt lagres sikkert. Møtetiden vil gå ned, det blir slutt på mange jobbreiser og sammen kan kollegaer jobbe produktivt uansett hvor og når.

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter