kontor aktiviteter
kontor aktiviteter
kontor aktiviteter

10. juni 2022

Slik tar Procano fullt eller delt ansvar som din IT-avdeling

10 juni 2022 Procano Forventet lesetid: ca 3min


Det er et stort antall IT-leverandører i Norge, og det kan i mange tilfeller være vanskelig å finne en leverandør som passer inn i bedriftens eksisterende struktur og behov. Dette er en av grunnene til at du kan velge mellom fullt og delt ansvar med Procano som din IT-leverandør. Målet er at du skal få en fleksibel løsning tilpasset ditt behov, samtidig som IT-sikkerheten er ivaretatt til enhver tid.

Har du ikke en egen IT-avdeling? La oss ta fullt ansvar

Det å finne spesialister som kan løse deler av IT-situasjonen er ofte enklere enn å finne de som kan håndtere hele behovet.

Med fullt ansvar fungerer Procano som din bedrifts komplette IT-avdeling. Du vil få et dedikert kundeteam som engasjerer seg i bedriften som en helhet. I tillegg til å vektlegge personlige relasjoner og godt samspill i arbeidshverdagen, kan du være trygg på at alt innen IT er ivaretatt. Det betyr at du kan senke skuldrene og være trygg på at bedriftens IT-miljø er i trygge hender.

Book et uforpliktende intromøte med en av våre spesialister

Med Procano som din nye IT-avdeling med fullt ansvar, får du tilgang på dedikerte medarbeidere som blant annet er spesialister på:

 • Å svare på telefonen 24 timer i døgnet og helst innen 10 sekunder

 • Å sette brukeren i sentrum med fokus på automatiserte og integrerte tjenester, uten å gå på kompromiss med sikkerhet og samsvar

 • Personlig service, ivaretakelse og samhandling

 • Opplæring i både sikkerhet og produktivitet

 • Det å integrere seg i din bedrift som dine nye medarbeidere, slik at du får følelsen av å ha din egen IT-avdeling, fremfor en ekstern bidragsyter

Din nye IT-avdeling innehar selvfølgelig også spisskompetanse og bred erfaring innen:

 • IT-sikkerhet, slik at bedriften din alltid er beskyttet i alle ledd

 • Skytjenester i privat og offentlig sky

 • Microsoft 365

 • Nettverk

 • Infrastruktur

 • Automatisering og integrasjon

 • Datasenter

 • Valg av programvare og lisenser

 • Nettbutikk

Og mye mer...

Kort oppsummert innebærer dette at du kan overlate hele driften til oss, slik at dere kan fokusere på det som er viktig for kjernevirksomhet og verdiskapning.

Med IT-avdeling hos Procano vil du få skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt behov, 

og nei, du trenger ikke investere i masse dyrt utstyr for at noen andre skal ta fullt ansvar for ditt IT-miljø. Dersom nytt utstyr er nødvendig, tilbyr vi salg og utleie av alt innen IT utstyr (også programvare).

Delt ansvar – for deg som allerede har en IT-avdeling, men trenger bistand fra en ekstern IT-leverandør

Det er ikke alltid mulig å dekke all kompetanse i en in-house IT-avdeling, og noen ganger kan tidsklemma bli et problem. Uavhengig av problemstilling, kan du benytte deg av delt ansvar med Procano.

Med delt ansvar får du tilgang på de samme spesialistene som ved fullt ansvar, og du er garantert i trygge hender. Forskjellen på fullt og delt ansvar er hovedsakelig at Procano med delt ansvar fungerer som en utvidet del av din eksisterende IT-avdeling. 

Som samarbeidspartner og IT-leverandør, vet vi at hastigheten på utviklingen av nye tjenester og sikkerhetstrusler er utfordrende for en IT-avdeling å holde kontroll på. Derfor ønsker vi å ta delt ansvar for standardiserte oppgaver, samtidig som vi bistår med felles utvikling for å ta digitaliseringen av bedriften din til et nytt nivå.

Med andre ord; vi skreddersyr det delte ansvaret etter deres behov og bistår din IT-avdeling med tidkrevende oppgaver, kompetanseheving og digitalisering slik at dere kan holde tempoet og fortsette å vokse.

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter