CEMAsys har rigget seg for vekst med teknologi fra Procano

Konsulentselskapet CEMAsys har de siste årene vokst fra 10 til 40 ansatte, og har ambisjoner om å vokse enda mer. Med avanserte løsninger fra Procano er de rigget for vekst på globalt nivå. Vi har tatt en prat med administrerende direktør i CEMAsys om deres samarbeid med Procano. 


CEMAsys er et konsulentselskap spesialisert på bærekraft som leverer løsninger for hele Environmental Social Governance (ESG) segmentet. Ved å kombinere innovative systemløsninger og analytisk ekspertise, gir de kundene sine metoder og verktøy for å utarbeide og forbedre deres bærekraftstrategier. Selskapet ble etablert i 2007 som en av de første spesialiserte konsulentselskapene innen klimaendring og bærekraft i Norge. I dag har CEMAsys mer enn 400 skandinaviske og internasjonale kunder av børsnoterte- og private firmaer fra alle industrier, samt organisasjoner i offentlig sektor. 


Bedre informasjonsflyt med Microsoft

Det har det vært viktig med en forenklet og automatisert informasjonsflyt internt for CEMAsys. Sammen med oss i Procano er de rigget for vekst med en ren Microsoft plattform. Dette gjør det enklere å onboarde nye ansatte i konsulentselskapet. 


– Vi jobber nå med målet om å prosessere 100 prosent av våre interne arbeids- og leveranseprosesser via en SaaS basert forretningsplattform. Det gir oss en skalerbar forretningsmodell som kan brukes som plattform for vår planlagte globale vekst i perioden 2022-2028,  forteller Jan Willy Larsen, administrerende direktør i CEMAsys. 


Jan Willy Larsen, administrerende direktør i CEMAsys

 

Tar ansvar for IT-sikkerheten med løsninger fra ProcanoTidligere arbeidet CEMAsys på en enkel  IT-driftsplattform uten synergi mellom applikasjonene. Det resulterte i mye problemer og lav grad av informasjonsflyt mellom de ansatte. – Administrerende direktør i CEMAsys hadde en klar plan om at selskapet skulle være ledende på teknologi innen sitt segment, og sammen med konsulent fra oss ble det lagt en strategi for utvikling av en "All Microsoft Cloud" løsning, forteller Morten Halvorsen, senior advisor i Procano, før han fortsetter:– I dag leverer vi full-service IT-drift og -forvaltning med fokus på skytjenester fra Microsoft, hvor selskapet utnytter automatiserte integrasjoner mellom ERP-program, Dynamics, Sharepoint og Teams. Procano leverer også øvrig infrastruktur med Microsoft Azure, Cisco Meraki Nettverk og ferdig konfigurerte arbeidsstasjoner.I tillegg til å ha satset på en mer effektiv arbeidshverdag med hjelp av Microsoft sin plattform, har Procano satt opp full sikkerhet for konsulentselskapet. CEMAsys er veldig opptatt av høy sikkerhet, både for å ta vare på kundene sine og egne data. – Vi har valgt å outsource disse oppgavene til en ekstern spesialist. Det har gjort det mulig for oss å fokusere all energi internt på våre egne kjerneprodukter, teknologi- og prosessmål, sier Larsen.
Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter