wwf
wwf
wwf

WWF Verdens naturfond velger Procano

WWF Verdens naturfond velger Procano som komplett leverandør for sitt IT-miljø.

World Wide Fund for Nature (WWF) er en av verdens største og mest respekterte uavhengige miljøorganisasjoner med tilstedeværelse i rundt 100 land og nesten 6000 ansatte verden over. Organisasjonen jobber med å bremse klimaendringene, stanse tapet av arter og natur, samt å beskytte jordens ressurser.

Den norske grenen, WWF Verdens naturfond, ble grunnlagt i 1970 og er en selvstendig stiftelse. Denne er tilknyttet det globale WWF-nettverket gjennom felles strategiske mål og retningslinjer, og har i dag rundt 70 ansatte. I Norge jobber WWF for å bevare naturverdier og naturmangfold gjennom blant annet å påvirke norsk miljøpolitikk og lovverk.


Fullt ansvar for IT-drift og sikkerhet

– WWF har nettopp gjennomført en grundig prosess for å velge ny leverandør på IT-driftstjenester og rådgivning. Procano ble et naturlig valg som følge av solid kompetanse og en meget profesjonell tilnærming til IT-drift og sikkerhet, deres tilnærming til interaksjon med brukere, konkurransedyktige betingelser og at de er fremoverlente på bærekraft. Vi har også fått meget gode tilbakemeldinger på Procano fra deres eksisterende kunder, som vi selv har plukket ut for referanse. WWF ser frem til et nært og viktig samarbeid med Procano, som vi er overbevist om at vil bidra til en effektiv og smertefri totalleveranse på IT, som igjen gjør WWF mer i stand til å levere flere natur- og klimaresultater, forteller Tim Enebakk, økonomi- og administrasjonssjef i WWF Verdens naturfond.


Procano vil fungere som WWF Verdens naturfonds IT-avdeling i Norge, med fullt ansvar for sikkerhet, produktivitet og effektivitet i alle ledd. Procanos ambisjon for samarbeidet er som alltid at kundens forhold til IT skal være så ukomplisert og sømløst som mulig, på en sikker og kostnadseffektiv måte. Dette, så WWF Verdens naturfond kan fokusere på det de kan best, å skape en fremtid der mennesker lever i harmoni med naturen.


– Det betyr ekstra mye for oss å få være IT-leverandøren til WWF. Procano har vært sertifisert Miljøfyrtårnbedrift siden 2010, fordi vi ønsker være en miljøvennlig og bærekraftig virksomhet. Jorden vår er under enormt press, og WWF er en virksomhet som arbeider dedikert for naturen og sivilisasjonens bærekraftige eksistens innenfor planetens tåleevne. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. For å gi våre barn og fremtiden en mulighet har alle et ansvar, både enkeltindivider, myndigheter og bedrifter, sier Jørgen Berg, administrerende direktør i Procano, med et smil.

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter

Glad IT-ekspert
Glad IT-ekspert

Kom i gang

Få en gratis gjennomgang av deres IT-miljø fra én av våres eksperter